BİRGÜL YILMAZ

Kayseri Pınarbaşı doğumluyum.İlk ,orta ve liseyi Pınarbaşı'nda tamamladıktan sonra Gazi üniversitesi Bolu Eğitim Yüksek Okulunu bitirip sınıf öğretmeni olarak göreve basladım.Türkiye 'min farklı illerinde görev yaptım .20O8 yılında Anadolu üniversitesi Sınıf öğretmenliği lisans programını bitirdim. Nevsehir'de en son 19 Mayıs İlkokulu'nda görev yaptım.2017 yılından itibaren Nevşehir Kapadokya Uğur okulları ögretmeniyim. Evli ve iki çocuk annesiyim

SANİYE KAYA

Adım saniye kaya 1968 Ankara doğumluyum.Evliyim ,eşimde öğretmen.Bir kız bir erkek 2 çocuk sahibiyim. ilk orta ve lise öğrenimimi Ankara da tamamladım. üniversite eğitimimi Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesinde 1993 te tamamladım .Nevşehire bağlı Gülşehir ilcesi ve köylerinde çalıştım uzun zamandır Nevşehir merkez 20 temmuz ilkokulunda çalışıyorum  uzman öğretmenim

Uğur Okulları Hakkında

26 Kasım 1968’de Laleli’de ilk dersini vererek öğrencilerini üniversiteye hazırlayan Uğur Dershaneleri bugün, dönüştüğü Uğur Okulları ile Türkiye’nin her noktasında, konusunda uzman öğretmenleri ile okul öncesinden lise son sınıfa kadar Türkiye’nin en donanımlı eğitim olanaklarını sunmaktadır.

Okul öncesinden itibaren insani değerlerle donatılmış; sorgulayan, araştıran, üreten nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Uğur Okulları, lise ve üniversitelere hazırlıkta bu çağa uygun modeller ve programlar konusunda kendi içinde başlattığı yarışı tüm hızıyla devam ettirmektedir. Başarısı kanıtlanmış ilke ve modellerinden hareketle, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, Kişiye Özgü Eğitim Modeli, Kodlama Eğitimi, erkenSTEM ve STEM eğitim yaklaşımları ile Uğur Okulları, yarım asırlık başarı deneyimini 44 ilde, 36 kampüs, 24 anadolu lisesi, 1 anaokulu, 6 ortaokul, 63 temel lise olmak üzere 130 okulu ile sürdürmektedir.

Gelecek, İyi Eğitimle Değişir!

Yarım asırlık deneyimi, başarısı ve vizyonu ile öğrencileri geleceğe hazırlayan Uğur Okulları, okul öncesinden başlayarak fiziki şartları, deneyimli öğretmen kadrosu, analitik düşünceyi destekleyen STEM ve erkenSTEM yaklaşımı, kişiye özgü rehberlik hizmeti ve sınava hazırlık merkezleriyle eğitime yeni bakış açısı kazandırmaktadır.

Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı

Eğitimde Standartları Yükseltiyoruz!

Uğur Okulları; hoşgörülü, paylaşımcı, toplumu ve aile yapısını tanıyan, inanç ve geleneklere saygılı, eğitimin ve öğretimin erdemine inanan bir yapıdır.

Uğur Okullarında eğitim, öğrencilerin ek olarak hiçbir eğitim kurumundan destek alma ihtiyacı hissetmemesi üzerine tasarlanmıştır.

Uğur Okullarında, 5. sınıftan itibaren yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi verilmektedir. Lise son sınıfa kadar verilen eğitimde hem yüz yüze hem de online ortamda öğrenme imkanı sunulmaktadır.

Uğur International ile hem yurt içi hem de yurt dışı gezilerine katılma imkanı bulan Uğur Okulları öğrencileri, gittikleri yerlerin kültürünü öğrenerek kendilerine yeni bir vizyon katmaktadır. Aynı zamanda yurt dışı yaz okulu programları bulunan Uğur International, öğrencilere hem yurt dışı deneyimi yaşatmakta hem de yabancı dil eğitimlerini pekiştirme imkanı sunmaktadır.

Uğur Okulları, öğrencilerinin sınavlara hazırlanırken gereksinim duyduğu rehberlik hizmetlerini en kaliteli şekilde almalarına olanak tanır.

Uğur Okulları, okul öncesi müfredatında yer alan erkenSTEM yaklaşımı ile 4 ile 10 yaş arasındaki öğrencilerin üreten, sorgulayan, analitik düşünen, deneyimleyerek öğrenen ve ezbercilikten uzak nesiller olarak yetişmesini sağlamaktadır.

Uğur Okulları kampüslerinde hizmete açılan sınava hazırlık merkezleri, 9. Sınıftan itibaren okul içi ve dışındaki tüm öğrencilere sınava hazırlık desteği verirken etkin kariyer planlaması desteği sunmaktadır. Kişiye özgü Uğurlu Mentorlar’ın hizmet verdiği merkezler vasıtasıyla öğrenciler sadece Türk üniversitelerine değil dünya üniversitelerine de hazırlanabilmektedir.

Uğur Okullarının temel amacı; vizyoner bakış açısına sahip, yenilikçi bireyler yetiştirmek; lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin hedeflerine en verimli, en ekonomik ve en huzurlu şekilde ulaşmalarını sağlamaktır.