İlçe Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer başkanlığında, ilçedeki kamu kurum ve kuruluş amirleri ve muhtarların katılımı ile Hacıbektaş Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu toplantı salonunda toplantı yapıldı.

Toplantının açılış konuşması Kaymakam Demirer tarafından yapıldı. Kaymakam konuşmasında; Muhtarların mahalleri ve o mahallede yaşayan vatandaşların sorunlarının ve taleplerinin ilgili kurumlara iletilmesi ve takip edilmesi hususunda ve aynı zamanda kurumlarımızın mahallere yönelik çalışmaları ve duyuruların aktarılması konularında önemli bir görev ve sorumluluğa sahip olduklarını hatırlatarak özellikle fakir ve ihtiyaç sahibi insanların, ilgili kurumlara yönlendirilmesini ve yardımcı olunmasını istedi.

Toplantıda, daire amirleri kurumları tarafından yapılan çalışma ve hizmetlerle ilgili muhtarlarımızı bilgilendirerek, muhtarların talep ve sorunları değerlendirildi. 

Muhtarlar toplantısı akabinde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayelerinde başlatılan “Okuryazarlık Seferberliği” bilgilendirme toplantısı Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer başkanlığında yapıldı.

Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı

Toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Karaboduk “Okuryazarlık Seferberliği” kapsamında Hacıbektaş’ta yürütecekleri projeler hakkında bilgi verdi.

İlçe Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer; İlçe genelinde Okuma Yazma Seferberliği kapsamında yürütülecek, çalışmalar ve bu kapsamda vatandaşlarımıza okuma yazmaya yönelik eğitim çalışmalarının usul ve esasları hakkındaki bilgilendirme esaslı toplantı yapıldı. İlçede okuma yazma bilmeyen kimsenin kalmaması adına bu hususta muhtarlara, kurum müdürlerine, toplumun geniş kesimlerine kısacası hepimize çok büyük görevler düşüyor dedi ve katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.