İlçe merkezinde yapılacak olan çalışmalara işçilik dahil 1.6 Milyon lira harcanmasının öngörüldüğünü kaydeden Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasına özen göstereceklerini belirtti.

Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız” Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız”

Tamamen belediyenin öz kaynaklarıyla yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Karaaslan, “Yaz dönemi yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarımız oldukça yoğun. Tamamen kendi öz kaynaklarımızla bu çalışmalarımızı yapıyoruz. 26 bin 500 metre karelik alanda 6 cm’lik kilitli parke çalışmamız olacak. 20 bin metre kare alanda 8 cm’lik kilitli parke çalışması, 11 bin metre kare alanda dikdörtgen parke çalışması, 11 bin metre karelik alanda bazalt kaplama yapacağız. Bu çalışmalarda 3 bin 500 adet bordür taşı kullanılacak.  Yine bu çalışmalarımız esnasında renkli 12 bin 500 adet bordür taşı da kullanılacak. Söz konusu çalışmalarımız için yaklaşık 1.6 Milyon TL’lik bir harcama yapılacak. Uçhisar halkımızın rahatlığı, memnuniyeti ve yaşam seviyesinin daha da artırılması bu çalışmalarımız temelinde önceliğimiz olmaya devam edecek” ifadelerinde bulundu.