Yaklaşan yerel seçimler öncesi ziyaretlerine devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Doğa Kolejini ziyaret etti.

Nevşehir Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer ve Doğa Koleji Kampus Müdürü Sabahattin Yılmaz tarafından karşılanan Arı, Kampüs binasını gezdi.

Ziyaret esnasında Nevşehir’in geleceği hakkında fikir alış verişinde bulunulurken, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı şehrimize yaptığı büyük yatırımlarından dolayı Nevşehir Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer’e teşekkür etti.

11 bin metrekarelik arsa üzerine kurulu bulunan Nevşehir Doğa Kolejinin 21 bin metrekarelik kapalı alanında Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve Anadolu ile fen lisesine ait olmak üzere toplamda 65 dersliği bulunuyor.

Kapalı havuzu, öğrencilerin etkin teneffüs geçirebilmeleri için sanat sokağı, görsel sanatlar odası, ekoloji dersliği, müzik odası, ibadethane, bilim ve teknoloji dersliği, seramik atölyesi, satranç sınıfı, 3D sınıfı, akıl oyunları sınıfı ve laboratuarlardan oluşan kampus binası, 2000 öğrenci kapasiteli yemekhane ve 550 kişilik konferans salonunu ile Nevşehir’de eğitime farklı bir boyut kazandırmıştır.

Fiziksel altyapısı, teknolojik donanımı, zengin aktivite alanlarıyla Doğa Kolejini bir eğitimci gözüyle inceleyen Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir’de eğitime yeni bir boyut kazandıran Nevşehir Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer ve Doğa Koleji Kampus Müdürü Sabahattin Yılmaz’ı tebrik etti.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı