12 grup birincisinden Nevşehir spor’un Play- Off rakibi ise Kırşehir temsilcisi Kırşehir spor oldu.

Nevşehir spor’un 3. Lige yükselmesi için rakibini oynanacak tek maçta yenmesi yeterli olacak. Takımın yenilmesi halinde ise şansı devam edecek. Bu defa ilk maçlarını kaybeden 6 takım kendi aralarında birer maç daha yapacaklar. 6 takımdan rakibini yenen 3 takım daha 3. Lige yükselecek.Yenilen 3 takım ise BAL liginde olmaya devam edecek.

Nevşehir spor’un 3. Lige yükselmesi ya da aksi durumda Bal Liginde kalması halinde Göreme takımı da BAL Liginde yer alacak. Bu durumda 2 takım arasında yükselme maçı oynanmayacak.

2017–2018 Sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3.Lig’e toplam 9 takım yükselir. 12 grupta oynanacak grup müsabakaları çift devreli lig ve puan usulüne göre oynanacak olup, müsabakalar sonunda gruplarında birinci olan takımlar play off oynayacaklardır. Play off müsabakaları sonunda 12 grup birincisinden 9’u TFF 3.Lig’e çıkmaya hak kazanır. Play off müsabakaları 2 kademede oynanır.

1. Kademe 12 grup birincisi birbirleriyle bölgesel olarak eşleşerek tarafsız bir sahada tek maç eleme usulü müsabakalar oynarlar. 1.kademe müsabakalarında galip gelen 6 takım Spor-Toto 3.Ligine yükselir.  2.kademe müsabakaları 1.kademede mağlup olan 6 grup birincisinin birbirleriyle aşağıda belirtilen şekilde eşleşerek tarafsız bir sahada tek maç eleme usulü müsabakalar oynamasıyla gerçekleştirilir. Buna göre 2.kademe müsabakaları; 7.müsabaka (1.müsabaka mağlubu) – (2.müsabaka mağlubu), 8.müsabaka (3.müsabaka mağlubu) – (4.müsabaka mağlubu), 9.müsabaka (5.müsabaka mağlubu) – (6.müsabaka mağlubu) ile oynanacaktır. Bu müsabakalar sonunda galip gelen 3 takım TFF 3.Ligine yükselir. Mağlup olan 3 takım ise şayet ilinde baraj müsabakası oynaması gerekiyorsa, bu müsabakayı oynamadan 2018-2019 sezonunda direkt Spor Toto BAL’da yer alır. Bu takımla baraj müsabakası oynayacak yerel lig takımı da 2018-2019 sezonunda Spor Toto BAL’da direkt yer alır.

12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi 12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi