22 Ocak - 3 Şubat tarihleri arası Antalya'da düzenlenen 4-6 Yaş Gurubu Sınıfları Rehber Öğretici seminerine katılan ve burada almış olduğu eğitimi arkadaşlarına aktarmaktan çok memnun kaldığını belirten Ayşegül Ak, “Okul Öncesi Ahlaki Gelişim, Çocuk Edebiyatı, Drama Eğitimi, Özel Gereksinimi, Çocukların Eğitimi” konularında bilgiler verdi.

Seminere katılan İl Müftüsü Öztürk, “Dini ve ahlaki eğitimin 4-6 Yaş Gurubu çocukların şahsiyet oluşumunda ve sosyo-kültürel kimlik gelişimindeki etkisi, çocuğun bu dönemde, ahlâk ve inanç muhtevalı eğitimini ihtiyaç haline getirmektedir. Çocukların ihtiyacı olan dînî eğitimin, hedef kitlenin temel özellikleri göz önünde bulundurularak pedagojik ilkeler çerçevesinde verilmesi gerekmektedir. Sizlerde bu tür seminerler sayesinde kendinizi geliştirip daha güzel eğitim vermelisiniz. Küçük yaşta eğitim taşa yazı yazmak gibidir. Sevgi, şefkat ve merhamet merkezli bu hizmetinizle gelecek neslin yetişmesine büyük katkı veriyorsunuz.” dedi.

Müftü Öztürk, seminer veren Koordinatör Ayşegül Ak ’a ve katılımlarından dolayı Kur’an Kursu Öğreticilerine teşekkür etti.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı