Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç Kızı Menşure Dinç ile AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün danışmanı Mehmet Gösterişli’nin kardeşi Hakan Gösterişli’nin düğünleri Valisinden, Milletvekiline, rektöründen emniyet müdürüne çok sayıda protokol mensubunu bir araya getirdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana tesislerinde düzenlenen düğün töreninde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın yanı sıra, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar gibi birçok protokol mensubunu bir araya getirdi.

Son derece nezih bir düğün merasimi ile hayatlarını birleştiren Menşure – Hakan Gösterişli çiftine biz ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi 12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi