Nevşehir Doğa Kolejinde hafta sonları düzenlenen kurslarla öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlanırken eğlenceli bir ortamda bilgi ve becerilerini geliştirmeleri sağlanıyor.

12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi 12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi

Okulumuz bünyesinde bulunan sanat sokağındaki laboratuarlar ve atölyelerde öğrencilerin düşünme ve becerilerini geliştirecek satranç, drama, müzik kulübü, okçuluk ve güzel sanatlar gibi dallarda uzman eğitmenlerimiz ile hafta sonlarını daha eğlenceli bir hale dönüştürülüyor.

Ayrıca Nevşehir Doğa Koleji Kampüsü içerisinde bulunan spor salonumuzda öğrenciler spor faaliyetlerini gerçekleştirirken fitness salonunda idmanlarını yapabilmektedirler.

Spor salonumuzun alt katında bulunan ve yaz-kış sıcaklığı sabit olan yüzme havuzumuzda da uzman eğitimcilerimiz sayesinde yüzme becerilerini geliştirmektedirler.

Nevşehir’de eğitim ve öğretimin ‘’Doğa’’sını değiştirmek için faaliyet göstermeye başlayan Nevşehir Doğa Koleji, siz kıymetli hemşehrilerimizin en kıymetlileri olan çocuklarımıza en kaliteli hizmeti sunmak için bu tür etkinlikler ile faaliyetlerine devam edecektir.

Başarı = Doğa