5 Bin 347 kişinin kayıt yaptırdığı Nevşehir Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'nın ilk günü yoğun katılımla gerçekleşti.

Nevşehir Doğa Koleji kampüs binasında düzenlenen; 4, 5, 6, ve 7. sınıf için Türkçe, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilgiler derslerinden öğrencilerin sorumlu olduğu bursluluk sınavı 3 bin öğrencinin katılımı ile ilk gün seanslarını tamamlandı.

9.30 ve 13.00 saatlerinde olmak üzere iki seansla 4, 5, 6, ve 7. sınıfların Doğa Koleji Bursluluk Sınavı gerçekleştirilirken, çocuklarının heyecanına ortak olmak için gelen velilerimiz de okul binasının yemekhane bölümünde kendileri için hazırlanan ikramlıklar eşliğinde ağırlandı.

Veliler heyecanla çocuklarını beklerlerken Nevşehir Doğa Koleji Kampüs Müdürü Sabahattin Yılmaz’ın bilgilendirme konuşmasını dinlediler.

13.01.2019 Pazar günü (yarın) 9.30 ve 13.00’te 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar için düzenlenen Nevşehir Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na gelecek öğrencilerin sınav giriş belgesi ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartlarını yanlarında getirmelerini rica ederiz.

Bizlere gösterdikleri yoğun ilgi için tüm Nevşehir halkına teşekkür ederiz.

Dünyayı İyi Yetişmiş Çocuklar Değiştirecek!

BAŞARI = DOĞA

Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız” Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız”