12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi 12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi

AK Parti 27. Dönem Nevşehir Milletvekili aday adayı Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Hacıbektaş MYO Müdürü A. Alparslan Erarslan AK Parti Acıgöl, Hacıbektaş, Gülşehir, Avanos ve Ürgüp İlçe Teşkilatılarını ziyaret ederek, partililerle görüş alışverişinde bulundu.

Partililerle bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı A. Alparslan Erarslan,"Siyasetin insana hizmet merkezli olduğuna inanıyorum.  Allah'ın izniyle bu toprağın güzel insanlarına hizmet etmek istiyorum. İlçelerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerdeki amacımız, teşkilatlarımıza ve partililerimize kendimizi tanıtmak, halkımızın beklentilerini dinlemek ve öğrenmek. Ziyaret ettiğimiz ve bizlere kucak açan, İlçe Başkanlarına , yönetimlerine ve bu kutlu yolda bizi yalnız bırakmayarak desteklerini ifade eden bizi dinlemeye gelen tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum " dedi.

Siyasette kaliteyi artırmayı ve şeffaflığı vaadeden Alparslan Erarslan ayrıca kamu hizmetlerine girmede liyakat ilkesinin önemine de dikkat çekti.