Koronavirüs tedbirleri kapsamında Nevşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaların yanı sıra şehrin çeşitli bölgelerindeki altyapı ve üst yapı çalışmalarını titizlikle takip eden Belediye Başkanı Rasim Arı, mesaisini hafta sonu da sürdürdü.

Beraberinde başkan yardımcıları ile birlikte gün boyu Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen altyapı, yol yapımı, park ve bahçelerdeki peyzaj, dezenfekte ve temizlik çalışmalarını inceleyen Başkan Arı, yürütülen çalışmalara ilişkin başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden bilgiler aldı.

Nevşehir Belediyesi’nin bir yandan koronavirüs salgına karşı hijyen ve dezenfekte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken bir yandan da altyapı ve üst yapı yatırımlarına ara vermeden devam ettiğini kaydeden Arı, vatandaşlardan bu süreçte evlerinde kalmayı sürdürerek zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını istedi.

‘Bizler gelecek günler için sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz’ diyen Arı, “Bu virüs illetinden biran önce kurtulabilmek için hükümetimizin aldığı tedbirleri bizlerde şehrimizde büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Bu konuda tüm belediye olarak adeta seferber olduk. Bir yandan virüsün yayılımını engellemek için hijyen ve dezenfekte çalışmaları yürütürken bir yandan da sosyal projelerle hem yaşlılarımıza hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Tabi bunları yürütürken belediye hizmetlerimizi de asla aksatmıyoruz. Elbet bu günler geçecek ve biz şehrimizi güzel günlere en iyi şekilde hazırlayacağız.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız” Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız”