Oldukça güzel bir düşünce ile yola çıkan Berber Abdullah Paslanmaz, Acıgöl Kaymakamlığından alınan özel izin ile Acıgöl’e bağlı Kurugöl Köyünde bulunan Kurugöl 70.yıl ilkokulunda eğitim gören öğrencileri tıraş ederek saç bakımları yaptı.

Tamamen ücretsiz bir şekilde yapılan bakımlardan ve kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Oldukça güzel bir gün geçiren öğrenciler BerberApo beraberindeki kuaförlere tek tek teşekkür etti.

Gösterilen duyarlılıktan dolayı hem kendilerinin hem de öğrencilerin oldukça sevindiğini vurgulayan Okul Müdürü Ömer Baysal, BerberApo ve beraberindeki kuaförlere teşekkür etti.

Bu tür etkinlikleri belirli aralıklarla yapmaya devam edeceklerini kaydeden BerberApo, "Köy okulu öğrencilerini sevindirmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için onlarla bir arada olmak amacı ile böyle bir etkinlik düzenlemek istedim. Bu konuda bizlere yardımcı olan Acıgöl Kaymakamı İsmail Erdoğan’a, Acıgöl Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı’ya, Şube Müdürü Halit Cenk Yüksel ve Kurugöl 70.yıl İlkokulu Müdürü Ömer Baysal’a teşekkür ediyoruz.

Bu etkinliğimiz inşallah ileride ki günlerde de devam edecektir. Burada amacımız öğrenci kardeşlerimizi sevindirmek ve onların mutluluğunu paylaşmaktı. Ben bu konuda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…