Geçtiğimiz hafta sonu yapılan satranç turnuvasında H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu’nun 7. sınıf öğrencilerinden Elif Firdevs KATIK kendi yaş grubunda il birincisi olmuştur. Öğrencimizin bu başarıyı elde etmesinde fedakârlıklarını ve emeklerini esirgemeyen H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu İngilizce dersi öğretmeni Soner AYDIN'ı tebrik ederiz. Katıldığı turnuvada il birincisi olarak büyük bir başarı elde eden öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ayrıca;

2019 – 2020 Eğitim öğretim yılında okullar arası yapılan basketbol müsabakalarında H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu Küçük Erkekler kategorisinde il ikincisi olmuştur. Basketbol takımının bu başarısındaki emeklerinden dolayı Beden Eğitimi öğretmeni Safiye YAYVAN ‘ ı ve öğrencilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

2019 – 2020 Eğitim öğretim yılında okullar arası yapılan basketbol müsabakalarında H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu Küçük Kızlar kategorisinde il ikincisi olmuştur. Basketbol takımının bu başarısındaki emeklerinden dolayı Beden Eğitimi öğretmeni Safiye YAYVAN ‘ ı ve öğrencilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız” Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız”

2019 – 2020 Eğitim öğretim yılında okullar arası yapılan hentbol müsabakalarında H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu Küçük Erkekler kategorisinde il ikincisi olmuştur. Hentbol takımının bu başarısındaki emeklerinden dolayı Beden Eğitimi öğretmeni Safiye YAYVAN ‘ a ve öğrencilerimize tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

2019 – 2020 Eğitim öğretim yılında okullar arası yapılan hentbol müsabakalarında H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu Küçük Kızlar kategorisinde il ikincisi olmuştur. Hentbol takımının bu başarısındaki emeklerinden dolayı Beden Eğitimi öğretmeni Hasan IRMAK ' ı ve öğrencilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.