İlk olarak Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı  makamında ziyaret eden  Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’ ya, AK Parti  Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan Davulcu’da  eşlik etti.

Planlanan program dahilinde sporcularla da bir araya gelecek olan  Yerlikaya, AK Parti Nevşehir  Seçim Koordinasyon Merkezi’ni  de ziyaret ederek AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve AK Parti heyeti ile de  görüşecek.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya destek amacıyla gerçekleştirilecek ziyaret çerçevesinde  Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, KADEM ve TÜGVA  merkezlerini ziyaret ederek yöneticilerle görüşmelerde bulunacak.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı:"Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan Davulcu'yu şehrimizde ağırlamaya başlıyoruz..‬‪İlk ziyaretimiz Nevsehir Valiliğimiz..." dedi.

Nevşehir Valiliği ziyaretinin ardından Nevşehir esnaflarını gezen Bakan Yardımcısı Yerlikaya daha sonra Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenen Okul Sporları Karate Türkiye Birinciliği Müsabakalarını izleyerek,  müsabakalar sonunda derece elde eden sporculara madalyalarını verdi.



Arı açıklamasında; "Aksam saat 18:30'da Kocacay'daki Muhabbet ofisimize GSB Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya ile muhabbete tüm hemşehrilerimizi bekliyorum..." ifadelerine yer verdi.

12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi 12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi