NEVŞEHİR(MHA) İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Emniyet Müdür Yardımcısı Faruk Yaman ve Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzüğün’ün de eşlik ettiği Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Asayiş Şube Müdürlüğü, Polis Karakolu, Terminal kavşağında ve bölge trafik müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi önünde görev yapan emniyet mensuplarını tek tek ziyaret ederek kendilerine baklava ikramında bulundu.

Gerek Polis haftası olması münasebetiyle, gerekse Korona Virüs ile mücadele de gösterdikleri fedakarca çalışmalarından dolayı emniyet mensuplarına toplum olarak minnet borçlu olunduğunu dile getiren Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, “Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. Yıldönümünü ve aynı zamanda Polis Haftamızı kutluyoruz. Öte yandan Korona Virüs ile mücadele de emniyet güçlerimizin gösterdiği fedakarca çalışma içinde her bir emniyet mensubumuza İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Artunay başta olmak üzere teşekkür ediyoruz” dedi.

Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü