Emniyet Müdürlüğümüz Ekiplerinizce İlimiz ve İlçelerimizde; 01.03.2019 ile 08.03.2019 tarihleri arasında Aranan Şahısların Yakalanmasına yönelik olarak İstihbari ve Yol Kontrol ve Denetleme Noktalarında yapılan çalışmada;

İL MERKEZİN’DE

“Basit Yaralama” suçundan yakalama kararı olan H.K., “Vergi Usul Kanununa Muhalefet” suçundan yakalama kararı olan hakkında 2 Yıl 13 Ay 15 Gün Hapis Cezası bulunan M.G. “Ailenin Korunması” suçundan yakalama kararı olan H.Ç. ve “Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi” suçundan yakalama kararı olan hakkında 1 yıl 4 ay hapis cezası bulunan O.Y. isimli şahıslar Mahkemelerce TUTUKLANARAK Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmiş.

“Nafaka Hükümlerine Uymamak” suçundan yakalama kararı olan O.K., “Kamu Görevlisinin Resmi Belgede Sahteciliği” suçundan yakalama kararı olan M.O.İ. “Hırsızlık” suçundan yakalama kararı olan H.Ş., “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek. Bulundurmak ve Kullanmak”suçundan yakalama kararı olan A.Ö., “Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan yakalama kararı olan A.A.,“Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan yakalama kararı olan H.A., “Borçlunun Ödeme Şartını İhlal”suçundan yakalama kararı olan A.A., “Tehdit” suçundan yakalama kararı olan Ö.P., “Dolandırıcılık ” ve “ Yaralama” suçlarından hakkında yakalama kararı olan .F.Ç., “Hayvanı Tehlike Yaratabilecek Şekilde Serbest Bırakma” suçundan yakalama kararı olan Hakkında 500 TL adli para cezası bulunan A.B. ve “Basit Yaralama”suçundan yakalama kararı olan B.D. isimli şahıslar yakalanarak Adli Makamlara sevk edilmişler.

Acıgöl’de “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma ”suçundan yakalama kararı olan hakkında 1500 TL kesinleşmiş adli para cezası M.E.O. (Yol Uygulama Noktası) isimli şahıs yakalanarak Adli Makamlara sevk edilmiş.

Avanos’ta “Dolandırıcılık ”suçundan yakalama kararı olan A.E.A. isimli şahıs yakalanarak Adli Makamlara sevk edilmiş. “Hırsızlık ” suçundan yakalama kararı olan hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.U. isimli şahıs Mahkemelerce TUTUKLANARAK Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmiş.

Kozaklı’da “Basit Yaralama” suçundan yakalama kararı olan hakkında 3000 TL adli para cezası bulunan S.C. isimli şahıs yakalanarak Adli Makamlara sevk edilmiş.

Ürgüp’te “Basit Yaralama- Yaralama” suçlarından aranan T.T. ve “Borçlunun Ödeme Şartını İhlali” suçundan aranan S.A., isimli şahıslar Mahkemelerce TUTUKLANARAK Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmiş. “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan aranan O.Ö. ve “Beyandan Sonra Mal ve Kazançta Artışı Bildirmemek” suçundan aranan S.K. isimli şahıslar yakalanarak Adli Makamlara sevk edilmişler.

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde

Derinkuyu, Gülşehir ve Hacıbektaş ilçelerimizde aranan şahıs yakalanamamıştır.