AK Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver’in yerine şimdi o dönem gençlik kolları başkanı olan M. Rauf Yanar, Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz’ün yerine o dönem il yönetiminde yer alan Edip Avşar, Kadın kolları başkanı Nihal Kutlar’ın yerine ise o dönemde kadın kolları üyesi olan Ayşe Bilgiç var. Türkiye’nin en genç il başkanlarından olan M. Rauf Yanar’ın yerinde ise şimdi Ahmet Dolaşmaz bulunuyor.

Her ne kadar artık koltuk sahibi olmasalar da eski il, merkez ilçe ve kadın kolları başkanlarının seçim sürecinde de AK kadrolarla birlikte, yan yana AK Partinin yeniden Nevşehir’den tulum çıkarması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde başkan yapabilmek için mücadele edecekleri gözleniyor.

Bu arada AK Parti Merkez ilçe başkanlığı görevini başarıyla tamamlayan Salih Açıkgöz halen merkez ilçe yönetiminde görev yapmaya devam ediyor.

12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi 12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi