Hafta sonunda yapılan temayül yoklamasının ardından gözler parti genel merkezine çevrildi. Temayül yoklamasının ardından kamuoyunda spekülasyonların da artacağı aşikar. Yoklamadan birinci çıktığını iddia edenlerin sayısı geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi bir hayli fazla olacak. Kamuoyuna açıklanmayacağı belirtilen temayül yoklamasının ardından hafta başından itibaren aday adaylarının yoğun bir ziyaret trafiğine girmeleri de bekleniyor.

Öncelikle parti teşkilatlarını, daha sonrasında ise partiye yakın sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeleri beklenen Milletvekili aday adaylarının bu ziyaretlerde verecekleri mesajlarda büyük önem taşıyor.

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde

Temayül sonuçlarının adayların ve sıralamalarının belirlenmesinde ne kadar etkili olup olmayacağı bilinmez iken, geçtiğimiz dönemlerde temayül yoklamalarından ilk sırada çıkıp aday gösterilmeyen birçok ismin olduğu da biliniyor.