Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB), Meclis Başkanlığı, yönetim ve disiplin kurulu ile TOBB delege seçimlerini yaptı. NTB'de 2 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen Komite Seçimleri sonrası oluşturulan komiteler meclis başkanlığı, yönetim ve disiplin kurulu ile TOBB Genel Kurul Delege seçimlerini yaptı.

Buna göre; İbrahim Salaş Yönetim Kurulu Başkanı, Ali Aslan, Ziya Yüksel, Yücel Erdoğan, Ahmet Seçen Yönetim kurulu üyeleri oldu. NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Meclis Başkan Vekilleri Özcan Bıyıklı ve Ziya Kılıç, Meclis Sayman Üye Recep Çelik oldu.

Meclis Üyeleri ise şu isimlerden oluştu; “ İbrahim Salaş, Ahmet Seçen, Selim Can, Sunay Özdemir, Özcan Akar, Ali Aslan, Ziya Yüksel, Hasan Özhan, Resul Yener ve Yücel Erdoğan"

NTB’de Disiplin Kurulu Üyeleri, Alkan Kararmaz, Mustafa Erdem, Bekir Saylık, Fatih Özdoğan, Ramazan Çelik, Ömer Kılıkbiçen olarak belirlendi.

NTB'de TOBB Delegeleri de İbrahim Salaş, Resul Yener, Ali Aslan, Sunay Özdemir ve Özcan Akar isimlerinden oluştu.

Meclis, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegeleri seçimlerinden sonra söz alan NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, “Geçen dönemde olduğu gibi her türlü fikre açık olarak istişare ve ortak akılla kararları alarak, projeye dayalı çalışma prensibini bu dönemde de bir ve beraber olarak devam ettireceğiz. Geçen dönem neler yapıldıysa, neler başarıldıysa bunu üyelerimizden aldığımız güç ve destekle yaptık" dedi. Salaş, "Sektöründe söz sahibi dostlarımız bu çatı altında üzerlerine düşeni hakkıyla yerine getirdiler. Yeni dönemde görevlerini devreden veya kendi isteğiyle yeniden aday olmayan arkadaşlarımız oldu. Kendileriyle birlikte çalışmaktan, mesai arkadaşım olmalarından büyük onur duydum. Allah hepsinden razı olsun. Yeni dönemde hizmet bayrağını teslim alan siz değerli kardeşlerimizin, daha iyisini yapmak için çalışacaklarına inancım tamdır. Allah hepimizin yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

Kendilerini başarıya ulaştıracak esas gücün birlik ve beraberlik olduğunu ifade eden Salaş, "Hazreti Mevlana'nın bir sözü vardır. 'Birlik denizinin elçisi olan damlaya, yedi deniz esir olur' der. Biz birlik olalım, birlikte hareket edelim de; yeniden yedi denizde sözümüz geçsin" diyerek, tüm üyelere teşekkürlerini iletti.