Nevşehir Nissara Alışveriş Merkezi içerisinde Nevşehir Doğa Koleji olarak gerçekleştirdiğimiz "Doğa'da Eğlence Var" konulu etkinlik alanımızdaki oyun ve eğlence stantlarında Nevşehirli tüm çocuklarımız; uzman eğitimcilerimiz nezaretinde kum boyama, cam boyama, zekâ oyunları, hamur oyunları ve resim çalışmaları yaptılar. Etkinlik boyunca Nevşehirli hemşerilerimizle birlikte eğlenceli dakikalar yaşanırken programın sürprizi Nevşehir Doğa Koleji Anasınıfı 5 yaş öğrencilerinin sergiledikleri İngilizce gösteriler oldu.

Nevşehir Doğa Koleji Anasınıfı 5 yaş öğrencilerinin sergiledikleri gösteri ve oyunlar izleyicilerin ve katılımcıların beğenisini kazandı.

Katılımın tamamen ücretsiz olması katılımcıları memnun ederken etkinliklerimizde bize misafir olan çocukların gözlerindeki heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi.

Etkinliğimize katılan öğrencilere 2019-2020 Eğitim öğretim sezonu erken kayıt fırsatlarından yararlanmaları için %15 indirim kuponu verilirken, katılımcıların ön kayıt başvurularına ilgileri yoğun oldu.

Farklı eğitim modeli ile Nevşehir’de eğitimin lider markası olan Nevşehir Doğa Koleji bu tür etkinliklerle Nevşehir halkına eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam edecektir.

Nevşehir Doğa Koleji olarak davetimize icabet eden tüm Nevşehirli hemşerilerimizle teşekkür ederiz.

Başarı = Doğa

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı