NEVŞEHİR(MHA) İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Nevşehir Valiliğince oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde faaliyet sürdüren Nevşehir İHH, “İyilik her zaman, her yerde” sloganıyla Nevşehirli vatandaşların kapısını çalarak ihtiyaç duyulan yardım paketlerini teslim ediyor.

Vefa Sosyal Destek Grubu kapsamında 18 gönüllüsü ile gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdüren Nevşehir İHH ekibi, gıda ve hijyen paketleri ile un yardımı dağıtıyor.

Yıllardır, tüm mazlum coğrafyalara ve Nevşehir ve Türkiye genelindeki ihtiyaç sahiplerine beyaz elini uzatan İHH, korona virüsle mücadele edilen bu süreçte de ücretsiz izine ayrılan veya ekonomik sorun yaşayanlara desteğini sürdürüyor.

İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri Nevşehir İnsani Yardım Derneğinin bu çalışmalarına katkı sunmak isteyen hayırseverler 0535 932 7125 numaralı telefonla irtibat kurarak, bağış konusunda bilgi alabilir.

İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, yaptığı açıklamada, yardım çalışmasında yer alan İHH gönüllüleri ve katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti.

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…