Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesince Prof. Dr. Şevki Özgener' in yönetiminde gerçekleştirilen "Kariyer Günleri" etkinliğine Göç idaresi Müdürlüğünü temsilen İl Müdür Vekili Cihan Kurnuç ve İl Göç Uzman Yardımcısı Mehmet Arslan katılım sağlayarak Müdürlüğün görev, sorumlulukları ve çalışma sistemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak Üniversite Öğrencilerinin kariyer hedeflerinde Göç İdaresi Genel Müdürlüğü teşkilatını tercih etmeleri yönünde teşvik edici sunumlar gerçekleştirdi.

Program sonunda öğrencilerin çalışmalarında faydalanabilmesi amacıyla Genel Müdürlüğe ait Göç Araştırmaları Dergisi serisi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini temsilen Prof. Dr. Şevki Özgener'e hediye edildi.

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…

Program etkinliğe katılım sağlayan İl Müdür Vekili Cihan Kurnuç ve İl Göç Uzman Yardımcısı Mehmet Arslan'a teşekkür belgelerinin sunumu ile sona erdi.