Asayiş Şube Müdürlüğümüzce Yapılan Çalışmada;

1- Mersin Adli Makamlarınca “ Nafaka Hükümlerine Uymamak” suçundan yakalama kararı ile aranan M.A.,

2- Nevşehir Adli Makamlarınca “ Basit Yaralama” suçundan yakalama kararı ile aranan ve olan hakkında 1 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K., ve

3- Ankara Adli Makamlarınca “ Nitelikli Yağma” suçundan yakalama kararı olan hakkında 1115 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.D. isimli şahıslar yakalanarak sevk edilmiş oldukları MahkemelerceTUTUKLANARAK Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmişlerdir.

4- Ankara Adli Makamlarınca “ Dolandırıcılık” suçundan yakalama kararı aranan M.G.,

5- Yozgat Adli Makamlarınca “ Tehdit” suçundan yakalama kararı ile arana yabancı uyruklu S.M.

6- Nevşehir Adli Makamlarınca “ Basit Yaralama” suçundan yakalama kararı ile arana N.D.Y. ve

7- İzmir Adli Makamlarınca “ Askeri Ceza Kanununa Muhalefet” suçundan yakalama kararı ile aranan B.G. isimli şahıslar ise yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile Savcılıklarca serbest bırakılmışlardır.

Acıgöl İlçe Emniyet Amirliğimizce Yapılan Çalışmada;

8- Alanya Adli Makamlarınca “ Nafaka Hükümlerine Uymamak” suçundan yakalama kararı ile aranan D.Ö. Yol Kontrol ve Denetlemesinde yakalanmış yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile Savcılıklarcaserbest bırakılmışlardır.

Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliğimizce Yapılan Çalışmada;

9- Derinkuyu Adli Makamlarınca “ Nafaka Hükümlerine Uymamak” suçundan yakalama kararı ile arana A.K.,

10- “ Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan yakalama kararı ile aranan S.K. ve

11- “ Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan yakalama kararı ile arana Y.K. isimli şahıslar ise yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile Savcılıklarca serbest bırakılmışlardır.

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğünce Yapılan Çalışmada;

12- Kayseri Adli Makamlarınca “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık”suçundan yakalama kararı ile aranan A.S.,

13- “Borçlunun Ödeme Şartını İhlal ” suçundan yakalama kararı ile aranan İ.D. isimli şahıs Sarıyazı Yol Kontrol ve Denetleme Noktasında yakalanmış, gerekli adli işlemler için İlçe Jandarma Komutanlığı görevlilerine teslim edilmiştir.

14- Ürgüp Adli Makamlarınca “Hakaret” suçundan yakalama kararı ile aranan A.G. isimli şahıslar ise yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile Savcılıklarca serbest bırakılmışlardır.

15- Ünye Adli Makamlarınca “Mala Zarar Verme – Görevi Yaptırmamak İçin Direnme ” suçlarından yakalama kararı ile aranan M.D. isimli şahıs yakalanarak sevk edilmiş oldugu MahkemelerceTUTUKLANARAK Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmiştir.

Kozaklı İlçe Emniyet Amirliğimizce Yapılan Çalışmada;

16- Manavgat Adli Makamlarınca “ Hırsızlık” suçundan yakalama kararı ile arana B.D. isimli şahıs yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile Savcılıklarca serbest bırakılmıştır.

Avanos, Gülşehir, Hacıbektaş ilçelerimizde aranan şahıs yakalanamamıştır.

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı

GÜVENLİ ŞEHİR… NEVŞEHİR…