2002 Yılından bu yana sadece 5 aylık Mehmet Varol’un kısa dönem vekilliği dışında 3-0’lık galibiyetlerini sürdürmek isteyen AK Parti de tek hedef 24 Haziran akşamı yeni bir galibiyetin kapılarını aralamak.

Parti il, ilçe, belde, mahalle, köy, gençlik, kadın kolları teşkilatları tüm il genelinde değim yerinde ise teyakkuza geçmiş durumda.

Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü

İl Başkanı M. Rauf Yanar, seçim koordinasyon merkezi, milletvekili adayları, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, Partinin her kademesinde görev alan herkesin tek hedefi yeni dönemde Nevşehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek desteği sağlamak. Diğer taraftan da Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan’ı omuzlar üzerinde Türkiye Büyük Millet Meclisine uğurlamak.

Seçim startının verildiği ilk günden itibaren ramazan ayına, günde 16 süren oruca rağmen gece gündüz, iftar sahur dinlemeden çalışan ekibin başında Türkiye’nin en geç İl Başkanının olması da AK Parti kadroları için ayrı bir şans.

Göreve geldiği günden bu yana Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisinin omuzlarına yüklediği bu yükü layıkıyla taşıyabilmenin çabası içerisinde olacağını söyleyen ve bu söylemleri de eyleme çeviren İl Başkanı M. Rauf Yanar’ın teşkilat içerisinde en büyük şansı ise partinin yıllardır çeşitli kademlerinde görev yaptıktan sonra Merkez ilçe başkanlığına atanan Edip Avşar, Gençlik Kollarının genç ve dinamik başkanı Ahmet Dolaşmaz, Kadın kollarının yine genç ismi Ayşe Bilgiç.