Acıgöl Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı’ nın organize ettiği Afrine destek yürüyüşü bu gün saat 13:30'da  Acıgöl Diriliş Meydanından Acıgöl ilçe jandarma Komutanlığına kadar Afrin harekatına ve askerlerimize destek yürüyüşü gerçekleştirildi.

Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğe moral vermek ve şehit askerleri anmak amacıyla Acıgöl 15 Temmuz Şehitler meydanından başlayan yürüyüs Nevşehir caddesinden Acıgöl ilçe Jandarma karakoluna kadar sürdü.
Acıgöl kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı,Acıgöl AK Parti ilçe başkanı Ramazan Gül,Karapınar belediye başkanı Mustafa Tiftik,Tatlarin belediye başkanı Ferhat Adıyaman,AK Parti gençlik kolları başkanı Erhan Sevim ve kadın kolları başkanı Seval Ünal,mahalle ve köy muhtarları,daire amirleri,öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ellerinde Türk bayrağıyla yürüyüşe katılan,vatandaşlar "Şehitler ölmez vatan bölünmez" Tekbir Allahü ekber Ya Allah Bismillah Allahü ekber ve reis bizede Afrin’e götür sloganlarını attılar.

Jandarma karakoluna gelen kalabalık tüm şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu yapıp İstiklal Marşı okudu.
Ardından Öğrencilerin yazmış olduğu şiirler ve mektuplar okundu ve akabinde ilçe müftüsü tarafından şehitler için Kuran'dan dualar okundu.

Acıgöl Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı Yaptığı konuşmasında;Acıgöl halkına ve geleceğimizin teminatı gençlerimize de bu kutlu yürüşe gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasına, “Acıgöl halkı bugün o kadar güzelsiniz ki, kırmızı beyaz size o kadar çok yakışmış ki bunu kelimelerle ifade etmek mümkün değil. Acıgöl halkı köyüyle, mahallesiyle, beldeleriyle ve ilçe merkeziyle bu gün burada bir olarak, dirlik olarak devletimizin ve milletimiz çıktığı bu kutlu yol da ordumuzun, emniyetimizin ve silahlı kuvvetlerimizin yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Dost ve düşman bilsin ki Acıgöl bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alacak ve almaya devam edecektir. Bu kutlu yürüyüşle destek olduğumuz ordumuz, milletimiz öyle bir ordu, öyle bir millet ki mazlumun son umudu İslam coğrafyasının, Türk-İslam coğrafyasının son umudu, beklediği umut, beklediği yiğit ülke bu ülkedir. Bizler ve sizler elimizden geldiğince devletimize, ordumuza her daim destek olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Rabbim ordumuzun ve emniyet mensuplarımızın her bir neferini korusun, kollasın, muhafaza etsin. Rabbim onların tırnağına taş değdirmesin. Bu gün burada şu kalabalığın gözlerine baktıkça, şunu emin olarak ifa etmek isterim ki bizler ve Acıgöl halkı bu operasyonda veyahut bundan sonraki operasyonlarda üzerine bir görev düştüğü zaman çekinmeden cepheye şahadet şerbetine koşacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bizler bundan eminiz sizlerde bundan emin olun. Acıgöl halkı yediden yetmişe buraya gelerek tüm dünyaya şu mesajı vermiştir. Çanakkale’nin, Kut'ül amare’nin, on beş temmuzun ruhunun bitmediğini ve aslada bitmeyeceğini tüm dünyaya gösterdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Buraya gelen yiğit evlatlarımızda dünya ya şu mesajı da çok net bir şekilde vermiştir. Ulu batlı Hasanlar, Ömer Halis Demirler, Eren Bülbüller, On beşliler bu ülkede asla bitmedi ve bitmeyecek. Bu gün buraya gelirken çok şey düşünmüştüm, dile getirmek istediğim çok şey vardı, ama böylesi bir güzelliği ve böylesi milli ve manevi değerlerin bir araya geldiği topluluğu görüp duygulanmamak elde değil. İçinde bulunduğum duygular bu hislerimi kelimelerle ifade etmeme engel oluyor. Sözlerimi bitirmeden önce tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yarılarımıza ve gazilerimize Ya Şafi ismiyle acil şifalar Diliyorum. Allah sizlerden razı olsun. Geldiniz ordumuzu, Askerimizi ve bizleri burada mutlu ettiniz. Şunu da son olarak belirtmek isterim ki Afrin’ de dünyanın bir çok yerinde görev alan askerimize, polisimize dua ediyoruz, destek veriyoruz. Ama ilçemizde de sizler için bizler için can siper hane görev yapan askerimiz ve polislerimiz var onlardan da dualarınızı ve desteklerinizi hiçbir zaman eksik etmeyin. Diyerek konuşmasını tamamladı.

Ardından Öğrenciler tarafından yazılan mektuplar Acıgöl kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı tarafından Acıgöl ilçe Jandarma komutanı Ercüment Uyan'a teslim etti Kaymakam Kundakçı tarafından  Türk bayrağı takdim edilen Astsubay Ercüment Uyan bayragı öperek aldı.

Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor