4 ay önce Gündem

Kurban Bayramı ne zaman, sorusunun yanıtı Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2024 dini günler ve bayramlar takvimini paylaşmasıyla beraber belli oldu.

4 ay önce Gündem

Arka Sokaklar, bu hafta 659’uncu bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Dizinin ekrana gelecek yeni bölümünün özeti şöyle;

4 ay önce Genel

Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi, Süper Lig'in ikinci devresinin başlangıcı olan 20. hafta maçlarından itibaren kullanılmaya başlanacak.

4 ay önce Genel

Cuma Hutbeleri Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün sitesi üzerinden perşembe günleri saat 17.00 sırasında yayınlanmaktadır.

4 ay önce Spor

2024-2025 Sezonundan İtibaren Süper Lig'de Yabancı Sayısı 12'ye Düşürülecek

4 ay önce Genel

2024 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler! İşte dini içerikli yeni yıl mesajları

4 ay önce Yararlı Bilgiler

TDK'ya göre yeni yıl kelimesi ayrı yazılmaktadır. İki kelimenin bir araya gelmesi sonucu ortaya çıkan yeni yıl kelimesi ayrı yazılması gereken bir kelimedir.

4 ay önce Gündem

İşte en güzel 2023 yılı yılbaşı tebrik ve kutlama mesajları. En Güzel Yılbaşı mesajları kutlama mesajlari 2023 yılında da İyi ve sağlıklı seneler!

7 ay önce Gündem

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın Sadullah (Sado) karakterini canlandıran oyuncu Türk sinemasının tanınmış isimlerinden biridir. İşte kariyeri ve yaşamı

7 ay önce Genel

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu hafta 645’inci bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Dizinin ekrana gelecek yeni bölümünün özeti şöyle;