Aile ve Arkadaş Mesajları

Ailesinden ve tüm tanıdık çevresinden uzakta yaşayan insanlar için, bu çevrelerden atılan günaydın mesajları ayrı bir öneme sahiptir. Dünya üzerindeki birçok insan, iş ya da okul durumu dolayısı ile tüm ailesini ve çevresini bırakmak durumunda kalmaktadır. Bu sebeple kendini yalnız ve güvensiz hisseden insanlar bir dayanağa ihtiyaç duyarlar. Günaydın mesajları da bu dayanaktır. Tamamı ile yabancı bir çevrede bulunan kişiye sabahları ailesinden ya da arkadaşından gelen bir günaydın mesajı insanın tüm yalnızlık hissiyatını alır ve cesaretini arttırır.

Eş ve Sevgili Mesajları

Bye Bye Happiness - Organize İşler - YouTube'dan dinle Bye Bye Happiness - Organize İşler - YouTube'dan dinle

Günaydın mesajlarıbirçok insan için değer verdiği insanın kendisine değer verdiğinin bir belirtisidir. İnsanlar hayatları boyunca, bir eşinin olmasını, kendisini anlayan, kendisi gibi düşünen kişilerin bir yerlerde olduğunu düşünmek isterler. Bu durum dediğimiz gibi hayat karşısında yalnız olmadığımızı hissetmemiz için gereklidir. Küçük bir ayrıntı da olsa, değer verilen kişiden gelen mesaj, her türlü sıkıntıyı unutturacak güçtedir. Bazı kişiler için de tabi ki gereksiz bir ayrıntıdır. Sevgilerinin tek bir mesaj ile kanıtlanamayacağını söyleyerek, bu duruma katılım sağlamazlar. Bu biraz da kişilerin karakterine bağlı bir durumdur. Fakat burada dediğimiz gibi istenilen sevginin nasıl olduğu ya da anlatılması değil, yalnızca yoğun geçen yaşam içerisinde bir dakikalık soluklanma isteğidir. 

Güzelliğin Gibi Gününde Aydın Olsun Günaydın Aşkım Sana Günaydın Sadece Sana..

Bir Rüyanın Gerçeğe Dönüştüğü En Tatlı halisin Sevgilim Günaydın.

Rüyalarımın sahibi sensin, uykumdan uyanınca adın yankılanır odamda, sabah güneşi usulca doğarken, bu mesajı yolluyorum sana günaysın hayatmın anlamı.

Ellerimiz uzak olsada birbirinden, gönüllerimiz bir, şuan gözlerine bakamasamda güneşin ışığı avutur beni sensizliğimde, günaydın biriciğim benim..

Günler Seninle Başlar, Gözlerimi Açtığımda Yeni Bir Güne Seninle Uyanmanın Mutluluğunu yaşıyorum Sevgilim Günaydın..

Bir sana bir de sabah uykusuna doyamadım günaydın…

Güneş kadar Aydınlık, Gözlerin kadar Güzel, Sözlerin gibi Kusursuz bir güne merhaba demek için tam zamanı Günaydın Sevgilim.

Gözlerin, Bugüne öyle bir açki herşey istediğin gibi gitsin bebeğim Günaydın

Merhaba Hayata Merhaba! Uyandım Aşkımın Adıyla Bu yeni Sabaha, Haydi Sende Kalk birtanem beni yalnız Bırakma :) Günaydın Aşkım Sanada :p

Her günün Ayrı Bir güzelliği Olsun yanında güne Gülerek Başla Sevgilim, Bugünde Seni Kıskansın herşeyim Günaydın

Günün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar bebeğim.

Sabahın Kor Güneşi Vursun Suratına öpsün güneş seni benim yerime usulca, gözlerini açtığında ben olayım gözlerinde ben olayım odanın her yerinde günaydın sevgilim.

Gözlerin, Bugüne öyle bir açki herşey istedipğin gibi gitsin bebeğim Günaydın.

Bugünde Gözlerimi Seninle Açtım hayata, Senin Adınla Baktım Evdeki her eşyaya, Adını Anıp Dinlediğim Şarkılarda Hep San varsın bebeğim yaşarcasına Günaydın Birtanem.

Güneş kadar Aydınlık, Gözlerin kadar Güzel, Sözlerin gibi Kusursuz bir güne merhaba demek için tam zamanı Günaydın Sevgilim.