Kuruluş Osman Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak 2023 Kuruluş Osman Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak 2023

Çöp Adam dizisinde çalan Dedublüman – Yetemedim şarkısını sizlerle paylaşacağız.

2. Bölüm Özeti: Peri’nin hikayesini öğrenmek için kollarını sıvayan Tamer, hiç hesaba katmadığı gerçeklerle karşılaşınca içine sürüklendiği oyun daha da tehlikeli bir hal alır. En güvendiklerinden aldığı darbeyle yaşamla bağı bıçak gibi kesilmişken kendini bir anda Tamer’in gizli dünyasında bulan Peri ise neye uğradığını şaşırmış durumdadır. Vicdanının sesini susturmak için tüm ailesini bir araya toplayan Tamer’i geçmişin gölgeleri bir türlü rahat bırakmaz. Hem Meryem’in hem Tamer’in anne ve babalarını gördükleri her an, kapandığını sandıkları yaraları daha da derinden kanamaktadır. Bülent ve Aysel ise Tamer’in sunduğu imkanların keyfini sürmektedirler. Herkesi idare etmeye çalışan ve Tamer’in davranışlarındaki tuhaflığı tedirginlikle izleyen Berrin, şimdiden yorgun düşmüştür. Tamer anlık kararının büyük sorunlara neden olacağının bilincinde ama girdiği yoldan dönüş olmadığının da farkındadır. Büyük kaybının acısını yaşayamadan kendini bambaşka bir mücadelenin içinde bulan Peri, öfkesinden aldığı güçle Tamer’e kolay kolay boyun eğmeyeceğini ilk fırsatta gösterir.

Çok küçük yaşta hayatla mücadele etmeye başlayan Tamer’i aile sorunları yormuş fakat Tamer bütün bu zor şartlarda içindeki çocuğu korumayı başarmıştır. Ailesi tarafından yetiştirme yurduna bırakılmış, kız kardeşi Meryem’le birlikte orada büyümüşlerdir. Tamer şimdi evli ve bir çocuk babasıdır.Tasarladığı bilgisayar oyunu büyük sükse uyandırınca Amerikalı dev bir şirket Tamer’in şirketine ortak olur. Tamer, ilk iş olarak ailesini yeniden bir çatı altında toplamak üzere boğazda bir yalı alır.

Tamer’in kurmaya çalıştığı dengeler, Peri’yle karşılaştığı anda alt üst olur. Hayatından vazgeçme noktasına gelen Peri, bir anda kendini Tamer’in gizli dünyasında bulur. OYUNCULAR: Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel. KÜNYE: YAPIM: OGM Pictures YÖNETMEN: Yağız Alp Akaydın SENARYO: Melek Gençoğlu, Su Ersöz MÜZİK: Fırat Yükselir