Yararlı Bilgiler

Oversize T-Shirt Nasıl Kombinlenir?

Oversize T-shirt tarzı ve doğası gereği rahat giyimi benimseyen insanlar tarafından tercih edilmektedir.

Fit fiziğe sahip kişiler Oversize T-shirtlerin üzerinde dökümlü duruşunu hedefleyebilirken, daha kilolu kişiler de fazla kilolarından kurtulana kadar onları saklamayı hedefleyebilirler. Oversize T-shirt kalıplarında omuz düşüklüğü hassas şekilde ayarlanmalıdır. Omuz düşüklüğü, omuzları daha düşük göstermemeli, tam aksine omuzları daha geniş göstermelidir. Farklı kombin tercihleriyle kullanılabilen Oversize T-shirtlerin en çok tercih edilen kombinlerini dört başlıkta inceleyebiliriz.

  • Oversize T-shirt ve slim fit Kot Pantolon; fit vücuda sahip olan ve kişiler tarafından tercih edilmelidir. Bacak boyunu daha uzun gösterecek ve tarz bir görünüme sahip olmak hedeflenir.

  • Oversize T-shirt ve Geniş Kesim Kot Pantolon; fazla kiloları gizlerken aynı zamanda rahat tarzıyla sıkça tercih edilen bu kombin, kısa boylu kullanıcılar tarafından tercih edilmemelidir.

  • Oversize T-shirt (Kot Pantolon içinde) ve Kot Pantolon; hem geniş kesim hem de slim fit kot pantolonların tercih edilebileceği kombinimiz, uzun bacaklı kullanıcılar tarafından tercih edilmelidir. Oversize T-shirtün kol boyu uzunluğu ve düşük omuz kesiminden faydalanırken, boy uzunluğunu,ürünümüzü pantolonun içine koyarak gizlemeliyiz. Oldukça tarz ve iddialı olan bu kombinimizi, dikkat çekmeyi seven kullanıcılarımız kullanmalı.

  • Oversize T-shirt ve Eşofman Alt-Şort; En rahat, hızlı ve en çok tercih edilen kombinlerden biri de oversize t-shirtleri eşofman altları ve ya şortlarla kombinlemektir. Bu kombin hızlı ve rahat olmasının yanı sıra birkaç küçük aksesuarla tarz bir görünüm oluşturur.

Uzun yıllar daha oversize ürünler, dolabımızda yer alacak önemli parçalar olacaklar. Oversize giyim alışverişi yapmak için Gotham.com.tr sitesini ziyaret edin.