Görüntülü konuşmalar günlük rutinimizin bir parçası, mağazaya ya da markete gitmeden alışveriş hayatımızı kolaylaştıran yeni normallerimiz oldu. Teknolojiye bu kadar kolay uyum sağlamamız merak ettiğimiz ama ötelediğimiz bir sürü konuyu hayatımıza dahil etmemizi hızlandırdı. Kimisi kendini yemek konusunda ilerletirken, kimisi çocuk gelişimi konusunda yaratıcılığını geliştirdi.

Çoğumuz, merak ettiğimiz ama bir türlü fırsat yaratamadığımız konuları öğrenmek için daha hevesli olduk. Üstelik aldığımız bu eğitimlerle sadece kendimizi geliştirmekle kalmayıp ek gelir fırsatı yaratabildiğimizi de fark ettik. İşte bu konular arasında öne çıkanlardan biri, evdeyken yatırım yapmayı öğrenip, birikimlerimizi artırmak.

Online Ticaret Platformları ile yatırım yapmayı öğrenin

Yeni gelir olanakları yaratarak birikimleri artırmayı kim istemez. Bunun için kitaplara gömülmek, konudan konuya dağılmaya da gerek yok. Sanal ortama taşınan okul misali yatırımlarınızı kendi kendinize yönetmeyi öğreneceğiniz yeni nesil online ticaret platformları var. Adım adım varlık ürünlerini tanıtan, piyasa okumayı ve strateji kurmayı öğreten bu platformlarla kendinizi geliştirebilir ve birikimlerinizi büyütebilirsiniz.

Yatırım konusunda hiç tecrübesi olmayanlara bile sıfırdan işlem yapmayı öğreten Binomo da Türkiye dahil 133 ülkede her gün 1 milyon kişi tarafından kullanılan bir online ticaret platformu olarak karşımıza çıkıyor.

Binomo’da yatırımlarınızı güvenle büyütmek için alternatifler çeşit çeşit

İster aplikasyon ister internet üzerinden olsun, e-posta adresiniz ve tanımladığınız şifrenizle hesap oluşturduğunuzda, “yatırım yapmayı öğrenmek mi, hemen işlem yapmak mı” diye Binomo 2 seçenek sunuyor. Daha önce işlem yapma tecrübesi olmayanlar “demo hesap” üzerinden yatırım yapmayı öğrenmek üzere eğitime başlıyor.

70’den fazla varlık ürününe yatırım olanağı sunan Binomo, demo hesabına 8.000 TL sanal fon tanımlıyor. Herhangi bir masraf oluşmadan hemen işlem yapmayı öğrenmek için pratiğe başlayabiliyorsunuz. Eğitim videolarıyla varlık ürünlerini tanıyor, grafikleri okumayı ve işlem stratejilerini öğreniyorsunuz. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde pratik yapmaya bir yatırım aracını seçerek başlıyorsunuz. Belirlediğiniz bir süre aralığı içinde, seçtiğiniz yatırım aracındaki fiyat değişiklikleri üzerine öngörüde bulunarak da işlemlerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Demo süresi boyunca yönlendirici rehberler, eğitim videoları ve farklı strateji türlerini inceleyerek kendinizi daha da geliştirebilirsiniz.

Öğrendiklerinizi test ederek, deneyiminizi artırmaya karar verdiğinizde “gerçek hesap” oluşturarak işlem yapmaya başlayabilirsiniz.

Binomo, size 3 farklı üyelik tercihi sunuyor. Standard, Gold ve VIP olmak üzere gruplanan bu üyelikler giriş ücreti, yatırım yapılabilen varlık ürünlerinin sayısı, yatırım limiti gibi özelliklere göre değişiklik gösteriyor. Üyelikler, sigorta olanakları, ödül ve risksiz işlem gibi özelliklere göre de farklılaşabiliyor.

Binomo Finansal Komisyon A kategori sertifikasına sahip

Binomo’nun şeffaflığı ve hizmet kalitesi de uluslararası kuruluşlar tarafından onaylı. Lisanslı yatırım hizmetleri şirketlerini, yatırım danışmanlarını ve yatırım fonu yönetim şirketlerini denetlemek üzere kurulan bağımsız kuruluş Finansal Komisyonu’nun “A” kategorisinde yer alan Binomo, bu sertifika ile güvenirliliğini teyit etmiş oluyor. Sertifikayı kontrol etmek için Finansal Komisyon sayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://financialcommission.org/binomo/

Hizmet ve kalite standardını hep yüksek tutmaya çalışan Binomo, yatırım işlemlerini denetleyen Verify My Trade (VMT) tarafından da onaylı. Finansal Komisyon ile iş birliği içinde olan Verify My Trade (VMT) hizmet sertifikası ile aylık 5.000 işlem düzenli aralıkla denetimden geçiriyor.

Yatırım yaparak birikimlerinizle ek gelir elde etmek için deneyiminizi artırmaya, kendinizi geliştirmeye mutlaka zaman ayırın. Pratiğinizi düzenli işlem yaparak artırabilirsiniz.

Öğle Namazı Ne Zamana Kadar Kılınır Öğle Namazı Ne Zamana Kadar Kılınır

Unutmayın, ticarette her zaman bir risk payı vardır. Yatırım yapmaya başlamadan önce kendinizi geliştirmeye odaklanırsanız daha emin ve güvenli yatırım yapabilme becerisi elde edersiniz.