Hesaplama araçları ile en düşük faizle konut kredisi veren bankaları araştırmak mümkün oluyor. Peki, ev kredisi hesaplama yöntemlerinde ortaya çıkan sonuç ev alabilmeniz için yeterli mi?

Ev Kredisi Hesaplama Araçları Başvuru İçin Yeterli Mi?

Ev kredisi seçenekleri arasında tercih ettiğiniz konut kredileri arasında en uygun faizi bulmak, istediğiniz evi alacağınız anlamına gelmiyor. Bunun için yapmanız gereken en önemli durum koşullar, şartlar ve toplam geri ödemedir. Göze az görünen taksitlere eklenecek olan dosya masrafları, ipotek harcı, özel koşullar ve talepler gözünüzü korkutabilir. Uzun vadede bakıldığında toplam geri ödeme oldukça fazla bir meblağ olarak karşınıza çıkabilir.

Ev Kredisi Çekmeden Ev Almak Mümkün Mü?

Ev kredisi çekmeden ev almak adına bazı yöntemler bulunmaktadır. Katılımevim bu anlamda belirlediğiniz ödeme koşullarına uygun, ev bedelinizi belirlemeniz halinde projeler sunuyor. Üstelik hiç bir masraf ya da faiz ödemeden birikimleriniz ve ödemeleriniz doğrultusunda ev sahibi oluyorsunuz.

En Uygun Konut Kredisi

Ev almak adına istediğiniz en uygun konut kredisi şüphesiz faiz ödemek zorunda kalmadan alacağınız konut kredisidir. Bu durum ise hiç bir banka tarafından sunulmaz. En düşük faiz oranları hakkında banka hesaplama araçlarını her bankanın kendi sitesinden ya da bütün bankaların yer aldığı karşılaştırma sitelerinden öğrenmeniz mümkündür.

Ev Almanın Yolları

Alanında uzman avukatlarla Özkök hukuk hizmetinizde Alanında uzman avukatlarla Özkök hukuk hizmetinizde

Ev almak adına yaptığınız girişimler olumsuz sonuç veriyor olabilir. Bu konuda tercihinizi siz belirleyebiliyorsunuz. Bankaların özel konut kredilerinden en uygun ev kredisi faiz oranları ve masraflarıyla faydalanabilirsiniz.

Ev almak için;

  • Banka faiz oranlarını ve şartlarını inceleyin

  • Düşük faizle konut kredileri için devlet ve özel bankaları inceleyin

  • En yakın Katılımevim ofisini ziyaret edin

  • Peşinatsız, esnek, ara ödeme gibi seçenekler ile evinizi seçin

Bunun dışında faizsiz, peşinatsız, ara ödeme ya da esnek ödemelerle belirleyeceğiniz sistemde firmadan ev alabilirsiniz. Ev almanın en kolay halini siz tercih edin ve evinizi hemen alın.

Kanyak: https://www.katilimevim.com.tr/