Neden Solar Projektör Kullanmalısınız? Neden Solar Projektör Kullanmalısınız?
Ayedaş fatura sorgulama işlemleri internet üzerinden olayca yapılabilmektedir. Ayedaş Enerjisa’ya devredildikten sonra internet işlemleri de bu kanal üzerinden yapılmaya başlamıştır.
İnternetin hayatımıza girmesi ile birlikte her ödemenin online kanallar aracılığı ile ödenme olasılığı da ortaya çıkmıştır. Bu olasılık elbette modern zamanda hızlı ve yoğun yaşayan insanlara büyük fayda sağlamaktadır. Özellikle büyük şehirlerde yaşayan insanlar için internetten borç sorgulama ve ödeme işlemleri yapmak büyük kolaylık sağlamaktadır. insanlar zamandan da kazanmaktadır.
Ayedaş Hakkında
Ayedaş İstanbul Anadolu Yakası sakinlerine elektrik temini yapmaktadır. 2013 yılında Enerjisa tarafından devralınmıştır. Büyük bir şirkettir ve İstanbul Anadolu Yakası gibi sorumluluğu yüksek bir bölgede hizmet vermektedir. İstanbul zaten büyük bir bölge olduğu için, bölge otomatikman ikiye ayrılmaktadır. Anadolu Yakası’nda küçük bir sıkıntının yaşanması demek, tüm sistemlerin domino etkisi yaparak sona ermesi anlamına gelir. Bu sebeple Ayedaş’ın aynı zamanda bir şirket olarak kurumsal hizmet vermesi şarttır. Ayedaş fatura sorgulama konusunda, internetten Enerjisa’nın sitesinden destek alabilirsiniz. Daha evvel Ayedaş bu tür hizmetler kendi sitesinden sağlasa da, şu anda Enerjisa’nın deteği ile tek elden online işlemleri yürütmektedir. Müşteri memnuniyetine önem veren şirket, tüm detayları online olarak müşterilerin hizmetine sunmaktadır. Böylece vatandaşlar, herhangi bir durumda kuruma gitmek yerine online yöntemler ile faturalarını sorgulayabilir, zaman kaybetmez.
Ayedaş Fatura Sorgulama Nasıl Yapılır?
Ayedaş kurumsal bir hizmet yapısına sahiptir. Enerjisa’nın desteğini aldıkta sonra daha da güçlenmiştir. Gereken hizmetleri ve detayları kurumsal bir çerçevede götürmektedir. Şirket için müşteri hizmetleri önemlidir ve bu konuya azami önem vermektedir. Ayedaş fatura sorgulama işlemi konusunda internetten bilgi alabilirsiniz. Faturanızı öğrenmek için takip etmeniz gereken işlemler şöyledir:
  • Öncelikle Enerjisa’nın sitesine giriş yapmalısınız.
  • Buradan borç sorgulama işlemleriniz şifresiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
  • Enerjisa sitesinde sağda online destek hattını da görebilirsiniz. Takıldınız konular ile ilgili buradan destek alabilirsiniz.
  • Ayrıca Alo 186’yı birtakım sorunlarınız için arayabilirsiniz.
  • Faturalarınızı gerek e-fatura gerekse basılı fatura olarak talep edebilirsiniz.
Ayedaş faturalarınızı takip etmeniz sizin açınızdan önem taşımaktadır. Zira elektrik faturalarında ödeme gecikmesi ya da hiç ödeme yapmama durumlarında elektriğiniz kesilebilir ve rutin hayatınız sekteye uğrayabilir. Aynı zamanda elektrik faturalarında ikinci fatura ödemesinin yapılmaması durumunda hemen elektriğinizin kesildiğini belirtmek isteriz. Böyle bir durumu kimse yaşamak istemez. Açma kapama masrafları da faturanıza eklenmektedir.