Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ürgüp İlçesinde de COVİD-19 virüsüne karşı hükümetin aldığı tedbirler ve önlemlerle birlikte özellikle yerel yönetimlerin vatandaşlarına yönelik almış olduğu birçok üst düzey tedbirlerde giderek artmakta.

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; Ürgüp Belediyesi olarak alınan kararlar ve önlemler doğrultusunda vatandaşlarımızın sağlığına yönelik virüs ile mücadelede her türlü üst düzey tedbir ve uygulamaları hayata geçirmekte ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktayız. Zorunlu olmadıkça tüm vatandaşlarımızdan evlerinden çıkmamaları yönünde uyarılarda ve tavsiyelerde bulunuyoruz. Ancak yaşamımızın sürekliliği içerisinde zorunlu ihtiyaçların temin edilmesi de gerekli.

COVİD-19 DEZENFEKTAN KABİNİNİ KENDİMİZ ÜRETTİK.

Bu doğrultuda ilçemizde her hafta Cumartesi günü kurulan semt pazarında Corona virüsünün yayılımının engellenmesi amacıyla, belediyemiz bünyesinde bulunan Makine İkmal Şefliğimizde çalışan personellerimiz tarafından Covid-19 Dezenfektan Kabinini ürettik. Alışveriş yapacak vatandaşlarımızın hem sağlığı hem de güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri için Pazar yerinin giriş noktasına COVİD-19 DEZENFEKTAN KABİNİ’ni yerleştirdik.