Son dönemin başarılı oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’un buluştuğu, senaryosunda Damla Serim ve Murat Uyurkulak’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Yayınlanan ilk tanıtımda Roman mafya lideri Kartal ile Organize Şube’de komiser Efe’nin karşı karşıya geldiği anlar dizinin konusuyla ilgili ilk ipuçlarını verirken izleyicilerin heyecanını artırdı.

Dizinin kadrosunun netleşmesinin ve oyuncularının okuma provası için bir araya gelmesinin hemen ardından çekimlere başlandı. Dikkat çekeceği konularla Show TV ekranlarında fark yaratmaya hazırlanan ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncuları ile usta isimler buluşuyor.

‘Üç Kuruş’ yakında Pazartesi günleri Show TV’de başlıyor

Konu:
Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

SHOW TV’nin yeni dizisi Üç Kuruş'un oyuncu kadrosu merak ediliyor. Üç Kuruş dizisi yeni sezon dizileri arasına iddialı giriş yapacak. Üç Kuruş dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki ama Üç Kuruş oyuncuları kimdir? İşte Üç Kuruş hangi karakteri kim canlandırıyor? sorularının yanıtları!

Ay Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu Damla Serim ve Murat Uyurkulak’ın yazdığı “Üç Kuruş” dizisinin her pazartesi SHOW TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki ama Üç Kuruş dizisinin oyuncuları kim?

Üç Kuruş Oyuncu Kadrosu

Üç Kuruş dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Üç Kuruş oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde.

1 Sar ne kadar? 25 Eylül 2023 Suudi Arabistan Riyali kaç TL? 1 Sar ne kadar? 25 Eylül 2023 Suudi Arabistan Riyali kaç TL?

Üç Kuruş Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

Üç Kuruş dizisinin oyuncuları arasında; Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncular yer alıyor.