NEVŞEHİR(MHA) Bir taraftan kasaba genelinde ilaçlama çalışmaları sürerken, Belediye Başkanı Feridun Bağcı, korona virüsle mücadelede yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına C vitamini desteği için hastanelere limon gönderdi.

Doğal soğuk hava depolarının yoğun olarak bulunduğu kasabamızda Belediye Başkanı Feridun Bağcı tarafından yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına destek olmak için Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı tesislerine dağıtılmak üzere 5'er kilogramlık 900 çuval limon dağıtıldı.

Bizzat Belediye Başkanı Feridun Bağcı tarafından kamyonetle getirilen limon fileleri, Nevşehir Devlet Hastanesi ve diğer sağlık kuruluşlarındaki sağlık çalışanlarına ulaştırıldı.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Belediye Başkanı Bağcı, "Bütün sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız. Bu limonların temini konusunda, Doğal Soğuk hava depolarıyla ünlü Kavak kasabamız esnaflarına ve Mersinli esnaflarımıza ve depocularımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı