Recep Tayyip ERDOĞAN Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi açılışında konuşan AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ,

"Recep Tayyip ERDOĞAN Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisemizi; okula üstün katkıları olan, davetimize icabet ederen, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sn Bilal Erdoğan ve hazirûnla eğitim öğretime açtık hayırlı olsun. 

Kış mevsiminde ihtiyaç sahiplerine yönelik 450 milyon TL ek kaynak hazırlandı Kış mevsiminde ihtiyaç sahiplerine yönelik 450 milyon TL ek kaynak hazırlandı

'Asım'ın Nesli' dünya mazlumlarının umutla baktığı bir nesildir. İlimli, irfanlı, millî ve manevî değerleriyle yetişen nesiller için çalışıyoruz. Kahraman milletimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Sn @RT_Erdogan 'ın himayelerinde gençlerimizin geleceği için 15 yıldır eğitimde modern reformlar yaptık.

2023 Türkiye'sini gençlerimiz için, gençlerimizle birlikte inşa ediyoruz. Yeni bir eğitim yuvamızı #Nevşehir'imize kazandırmanın sevincindeyiz. Recep Tayyip ERDOĞAN Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi #Nevşehir 'imize, #Türkiye 'mize hayırlı olsun.