Altyapı ve üst yapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için şehrin birçok farklı noktasında çalışmalarını ara vermeden sürdüren Nevşehir Belediyesi, aynı zamanda koronavirüs salgının ardından gelecek güzel günler için park ve yeşil alanlarda da hummalı bir çalışma yürütüyor.

Bu kapsamda farklı mahallelerdeki parklarda yenileme ve peyzaj çalışmaları yapan belediye ekipleri, Güzelyurt Mahallesi’ndeki Pforzheim Parkı’ndaki çalışmalarında son aşamaya geldi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışma ile birlikte daha önce park içerisinde bulunan ve kafeterya olarak hizmet veren kapalı alan Nevşehir Belediyesi Nikah ve Düğün Salonu olarak dizayn edildi.

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla Nevşehirli gençlerin uygun fiyatlarla mutlu günlerinin organizasyonlarını gerçekleştirebilecekleri modern bir görünüme kavuşan Pforzheim Parkı, peyzaj çalışmalarına başlanacak olan açık alanlarıyla da kentin en önemli sosyal donatı alanlarından biri olacak.

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…