Nevşehir Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleşen eğitimde Satış ve Pazarlama başlığı altında . Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Ünsalan tarafından verilen eğitimde Pazar ve Pazar Analizi, Pazar Türleri , Hedef Pazarın önemi ve satış ekibinin pazarlamadaki önemi başlıkları altında ele alındı.

Eğitimde, Katılımcılara hedef pazarları belirlerken dikkat edeceği kriterler in neler olduğu, Pazar analizinin nasıl yapılacağı, pazarda tutunmanın yolları ve rakipleri ile nasıl rekabet edebileceği anlatıldı. Günümüzde iş dünyasında ve perakende sektöründe görülen hızlı değişim ve gelişmelerin sonucu olarak işletmeler arası rekabetin artması ürünlerin pazarlanmasını zorlaştıran bir ortam yaratmış, buna bağlı olarak da satış giderek önem kazanan bir pazarlama faaliyeti haline geldiğini bu sebeple bu tür eğitimlerin artması toplantı ve eğitimlere katılan Ticaret Borsası üyelerine ve diğer işletmelere fayda sağlayacağı rekabetin yoğun olduğu Pazar ortamında firmalara katma değer katacağı anlatıldı. Eğitim soru cevap bölümünün ardından son buldu.

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde