Damat İbrahim Paşa Spor Salonumuzda  gerçekleştirilen açılış töreni, İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, Şube Müdürlerimiz , Antrenörlerimiz , Yaz Spor Okullarına  kayıt yaptıran Çocuklarımız ve  Velilerinin  katılımı ile gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu  ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda zeybek gösterisinin ardından cimnastik ve taekwondo sporcularımız gösterilerini yapıldı.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde açılan Yaz Spor Okullarımız yaz boyunca merkez ve ilçelerimizde Çocuklarımız tatil dönemi boyunca serbest zamanlarında  spor  yaparak sosyal ve fiziksel  gelişimlerine katkıda bulunacaktır. Aynı zamanda Gençlik Merkezlerimizde Ebru, Gitar, Bağlama, İngilizce, Resim, Kur’an-ı Kerim atölyelerimiz ve gençlik kamplarımızda devam etmektedir.

Yaz Spor Okullarında; Tenis, Güreş, Badminton, Cimnastik, Basketbol, Judo, Atletizm, Boks, Yüzme, Hentbol, Taekwondo  , Voleybol, Bisiklet, Dağcılık, Okçuluk, Futbol, Halter ,Su Topu  ve Özel Sporculara yönelik spor branşlarında eğitim verilecektir.

Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Yaz Spor Okulları  kayıtlarımız İlimiz ve İlçelerimizde  devam etmekte olup , Ayrıntılı bilgi almak için Spor Kompleksimiz kayıt bürosu gelebilir veya0384 213 13 38 nolu telefonu arayabilirsiniz.