Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı

Düzenlenen pikniğe Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gülşehir Kaymakam Vekili Yiğit Yaşar Demirer, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı (GÖR-BİR) Erol Mutlu, dernek üyeleri ve engelli vatandaşlar katıldı.

Piknikte engellilerle bir araya gelen Vali Aktaş, engelli vatandaşlarımız ve ailelerinin masalarını ziyaret ederek, kendileri ile sohbet etti.

Vali İlhami Aktaş, engelli insanların Allah’ın birer lütfu olduğunu, onların her zaman ve her koşulda yanlarında olduklarını, onlarla bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu bildirdi ve pikniğin organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş ve Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, böyle özel bir günde kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini ilettiler.

Yapılan kısa konuşmaların ardından hep birlikte yemek yenildi ve dua edildi.

Gülşehir parkındaki piknik alanında buluşan engelliler ve aileleri eğlenceli anlar geçirmesinin ardından piknik sona erdi.