Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı

TOKİ 15 Temmuz İlkokulu bahçesinde kurulan iftar sofrasına bin kişi katıldı.

İftara katılarak bir konuşma yapan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Böyle bir iftar sofrası özellikle TOKİ'de hayalimdi. İftar bahane, amacımız birlik ve beraberlik. Bir sofraya ne kadar çok el uzanırsa Allah'ın rahmeti de o kadar çok rahmet ve mağfiret olur. Hepinize teşekkür ediyorum. Kim derdiki yazının yüzünde iftar programı düzenlenecek. Benim bir sözüm vardı. Bu güzel insanlar ev hayali kuruyordu. Ev yaptık, yol yaptık, doğalgaz getirdik ev sahibi olan hemşehrilerimle bir araya gelip, bir sofrada oruç açmak da nasip oldu şükürler olsun. Katılım gösterdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

TOKİ'nin yapımı için o yıllarda haftada 4 kez Ankara'ya gittiğini belirten Başkan Yıldız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bu evler bu alana kuruldu. Allah ondan razı olsun. Allah birliğimizi beraberliğimiz daim eylesin. Evlerinizde sağlıklı ve mutlulukla yaşayın. dedi.

TOKİ'de düzenlenen iftar programında Belediye ile işbirliği yapan TOKİ Emlak Yönetim A.Ş. 1. ve 2. etap site yönetimlerine, TOKİ 15 Temmuz İlkokulu Müdürlüğü'ne, TOKİ 15 Temmuz Mahalle Muhtarlığı'na ve katılım gösteren tüm TOKİ halkına teşekkür edildiği ifade edildi.

Ürgüp Belediyesi tarafından İlerleyen günlerde toplu iftarların farklı noktalarda devam edeceği belirtildi.