Ürgüp Devlet Hastanesi Başhekimliği iş birliği ile 53 çocuk, Ürgüp Belediyesinin organizasyonu ile erkekliğe ilk adımı atıyor. 

Ürgüp'ün Avrupa standartlarındaki yeni Devlet Hastanesinde, Başhekim Op. Dr. Sami Bilici tarafından günlük 7 çocuğun operasyonları tamamlanarak taburcu ediliyor.

Çocukları hastanede ziyaret ederek çeşitli hediyeler veren Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Görev süremiz boyunca 500'ün üzerinde çocuğumuzu sünnet ettirdik, bu yıl 53 çocuğumuz erkekliğe ilk adımı atıyor, hayırlı olsun, darısı büyük düğünlerine inşallah" dedi.

Çocukları sünnet olan aileler, Belediye Başkanı Yıldız'a ve Ürgüp Devlet Hastanesi'nin tüm birimlerine teşekkür ettiklerini belirterek, "Allah devletimizden, belediyemizden, hayırseverlerimizden razı olsun. Her şeyden çok memnunuz" dediler.

Bu yıl 53 çocuğun kıyafetlerinin de yine Ürgüplü İş Adamı Abdulkadir Akdeniz tarafından temin edileceğini vurgulayan Yıldız, "Abdulkadir Akdeniz Abime teşekkür ediyorum. 9 yıldır elimizi cebimize attırmıyor, Çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını tedarik edip gönderiyor. Allah birine bin versin" dedi.

Ürgüp Belediyesinden yapılan açıklamada sünnet şölen ve etkinlik programının, tüm çocukların operasyonlarının tamamlanmasıyla ilerleyen günlerde daha net olarak belli olacağı ifade edildi.

Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor