Ramazan ayı süresince her gün akşam saat 17:00’de başlayacak sosyal ekran programlarında her gün Ürgüp Müftülüğü görevlileri tarafından dini konularda sohbetler yapılacak. İlahiler ve Kur’an-ı Kerim tilavetleri ile ramazan ayının ruhuna uygun bir etkinlik hayata geçmiş olacak.

Kovid-19 riski sebebiyle camilerimizdeki sınırlamalar dolayısıyla içimiz buruk bir ramazan geçiriyoruz diyen Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Toplu şekilde yapılacak etkinliklerin iptal edilmesi, sosyal izolasyonun sağlanması ile baktık ki bu boşluğu doldurmaya çalışan şer odakları var bu sebeple sosyal medya üzerinden dahi olsa Allah kelamın,ı ramazan ayı boyunca din görevlilerimiz tarafından Belediyemiz sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak duyurmaya karar verdik.” Dedi.

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…

Her gün 2 din görevlisinin program yapacağı Ürgüp Belediyesi Sosyal Ekranında 30 Nisan Perşembe günü Ürgüp Müftüsü A. Muhammed Çınar tarafından canlı yayın programı yapılacak.