Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Sosyal medyada Sokak hayvanlarına yem bırakma kampanyasının ardından şimdi de  “Baba Beni Ocağa Gönder” kampanyası çığ gibi büyümeye devam ediyor. Ülkü Ocakları Genel Merkezin talimatları doğrultusunda başlatılan bu önemli kampanyada babalar yaşı oldukça küçük çocuklarının “Baba Beni Ocağa götür” söylemlerini video şeklinde paylaşıyor. Bu kampanya oldukça renkli görüntülere imza atıyor. Özellikle yaşı 2 ila 3 yaşında olan miniklerin az çok dönen dilleri ile Ülkü Ocaklarına olan hayranlıklarını ifade etmeleri videoyu onlarca kez izletiyor.

Bir akım haline gelen bu kampanyanın daha ilk gününde yüzlerce görüntüye ulaşması kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker, “Büyük küçük hiç önemli değil, Bizler tüm çocuklarımıza, tüm gençlerimize kapılarımız açıktır. Bu kampanyamıza destek sadece il merkezi değil ilçe ve beldelerimizden de ciddi derece gelmektedir. Şunu da birkez daha açık açık belirtmek isterim ki; Ocağa giden genç madde bağımlısı olmaz. Hırsız olmaz. Arsız olmaz. Vatan haini hiç olmaz. Alparslan olur, Fatih olur, Atatürk olur, Başbuğ olur. Kısacası adam olur” dedi.