Milliyetçi çizgisinden ayrılmadan hayatı boyunca boynunu dik tutan ve geçtiğimiz yıl bugün hayata gözlerini yuman Ahmet Özatalay için Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı üzerlerine düşeni yerine getiriyor.

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı binasında 14 Şubat 2018 Çarşamba günü (bugün) saat 18:30’da Ahmet Özatalay’ın ölüm yıldönümü dolayısıyla Kur’an-ı Kerim okunacak. Gerçekleştirilecek programa Milliyetçi ve ülkücü camianın yanı sıra vatandaşlardan da yoğun katılım olması bekleniyor.

Tüm gönüldaşları ve Ahmet Özatalay’ın sevenlerini Ülkü Ocaklarında ki programa davet eden Ocak Başkanı Ali Türker, “Bugün camiamızın emektarlarından Ahmet Özatalay'ın ölüm yıldönümüdür. Nam-ı diğer Kayserili Ahmet ağabeyimiz hayatı boyunca Ülkücü Hareketin emrinde yaşamıştır. Çizgisini hiç bozmadan, Milliyetçi Ülkücü Hareket nerede ihtiyaç duyarsa orada bulunmuştur. Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak biz de bugün saat 18.30'da Ahmet Özatalay için il ocak binamızda Kur'an-ı Kerim okuyup ruhuna armağan edeceğiz. Tüm gönüldaşlarımızı ve sevenlerini bekleriz.” dedi.