kampın adını Ülkücü Şehit Ahmet Ata Üzümkuşu kampı veren Ülkücüler, kamp boyunca birçok faaliyete imza attı. Uçhisar’da başlayan ve oldukça verimli geçen kampı ziyarete, Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Mehmet Varol da geldi. Gençlere kamp boyunca başarılar dileyen Varol, bu tür faaliyetlerin sık sık tekrarlanması gerektiğini söyledi.

Ardından, kamp ateşinin etrafında akşam saatlerinde hoş sohbetler yapılıp, canlı müzik eşliğinde Türk Sanat Müziğinin unutulmayan şarkıları seslendirildi.

Sabah doğa yürüyüşüne katılan gençler, sıkı bir kahvaltının ardından, akşam için yakacak toplama işlemlerine başladı. Gün içesinde eğitim sohbetleri de gerçekleştirildi.

“Çadır Kampımız verimli geçti”

Kampın önemine değinen Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker,  “Teşkilatımız, okulların kapanması ile birlikte yaz kampları başlatmıştı. Bu kampa ilaveten gençlerimiz ile çadır kampı da kurduk. Kampımız çok çok verimli geçti. Hoş sohbetler eşliğinde doğa ile iç içe yaptığımız bu faaliyette 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında yapılacak çalışmalar da konuşuldu. Kampımıza MYK Üyemizi sayın Mehmet Varol’un da katılım sağlaması bizlere enerji verdi. Yakılan kamp ateşinin etrafında unutulması imkansız sohbetler gerçekleştirildi.

Kampın gündüz ayağında ise gençlerimiz doğa yürüyüşünde bulunarak temiz havanını tadını çıkardı. Daha sonra gece için hazırlıklar yapıldı.

Ülkücü Şehit Ahmet Ata Üzümkuşu’nun adını verdiğimiz bu kampa katılım sağlayan tüm gençlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz.” dedi.

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…