Yaşlısından gencine Nevşehir’de Ülkü Ocakları’nda yetişen gençlerin iyi şartlarda eğitim görmesi amacıyla Ocak Başkanı Ali Türker öncülüğünde başlatılan mülk edinme kampanyası devam ediyor. Bu anlamlı kampanya her kesimden destek görüyor. Özellikle sanatçılar tarafından da desteklenen bu kampanyaya bir takım çağrılar da yapılıyor.

Yıldırım Yıldızdoğan, Ozan Manas, Ahmet Şafak ve Alperen Kekilli gibi sevilen pek çok sanatçı bu kampanyaya destek verdiklerini açıklayarak, vatandaşları da bir tuğla koymaya davet ettiler.

Bu sanatçıların video şeklinde ki destek çağrıları şu günlerde sosyal medyada izlenme ve paylaşım rekorları kırıyor.

Başkan Türker teşekkür etti

Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor

Ses sanatçıları Yıldırım Yıldızdoğan, Ozan Manas, Ahmet Şafak ve Alperen Kekilli’nin Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığına verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini dile getiren Ocak Başkanı Ali Türker, “Eğitim faaliyetlerimiz başta olmak üzere daha kapsamlı ve verimli hizmet edebilmek Türk gençliğinin bir mefkûre kazanmasını sağlamak gayesi ile bir mülk edinmek üzere kampanya başlatmış bulunmaktayız. Bu kampanyaya dünyanın her yerindeki gönüldaşlarımızı ve tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Destek Ol Otağımıza Sahip Olalım Ocağımıza Bir Tuğlada Sen Koy Binamıza diyoruz.”