"Yeni Nesil Gençlik Sloganı" İle Yola Çıkan TÜGVA İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.
TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan, TÜGVA'nın Nevşehir’de yapacağı faaliyetler ve projeleri hakkında Borsa Başkanı Salaş'a bilgiler verdi. Alkan, vakfın kuruluş amacından bahsederek'' Türkiye Gençlik Vakfı gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için faaliyetlerini sürdürüyor. Bizler de TÜGVA ailesi olarak İl ve İlçelerde bulunan gençlerimizi bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Misafirperverliği ve ilgilerinden dolayı Borsa Başkanımız İbrahim Salaş’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette, Gençlik ve yapılması planlanan ortak projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Borsa Başkanı Salaş kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan'a, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Bahattin Sertkaya, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Ersan Erkut, Murat Asiltürk, Serdar Vural Uygun, Oğuzhan Köylü ve Teşkilat Başkanı Üzeyir Keleş eşlik ettiler.

Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor