Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliği tarafından organize edilen "Çanakkale'yi Destanlaştıranlar, Tarih Bir Milletin Hafızasıdır" adlı konferans Kapadokya Kültür Merkezinde Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kenan Tozak'ın anlatımıyla gerçekleşti.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Haber Sen İl Temsilcisi Ercüment Tunç, Türk Büro Sen İl Temsilcisi Ömer Koç, Türk Diyanet Vakıf Sen İl Temsilcisi Kadir Gök, Türk Emekli Sen İl Temsilcisi Yavuz Soysaldı ve Şubelerin Başkan Yardımcılarının hazır bulundukları konferansın sunuculuğunu Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baki tarafından gerçekleştirildi.

Konferansa Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm Şehitler için saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Onur Yiğit tarafından kahramanlık türkülerinin okunmasından sonra Türk Diyanet Vakıf Sen İl Temsilcisi Kadir Gök hocanın tüm Şehitler ve ülkemiz için yaptırmış olduğu duadan sonra, Rasim Aykaç hoca günün anlam ve önemine ilişkin okumuş olduğu şiirle devam etti.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin'in konuşmalarının ardından Kenan Tozak Çanakkale konferansı ve daha sonra MHP İl Başkanı İlhan Kaya'nın Kenan Tozak Hocamıza takdim etmiş olduğu plaketle konferans sona erdi.