NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Nevşehir Belediye başkan adayı Terzioğlu gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Terzioğlu, “Milli görüşçü abimiz Yalçın Demir’e ait Demirkazık projesini etütleri tamamlanmışken ve hali hazırda yürürlükte iken Niğde’den su mu gelir diye kaldırıp atan Hasan Ünver Ak partili değil miydi?. 15 yıldır iktidar oldukları halde niye yapmadılar da şimdi ben milli görüşün bu projesine sahip çıkacağım dedikten sonra Ankara’dan müjde ile döndü haberini verebiliyorlar. Kaldı ki, Yalçın Demir de AK partiye geçmiş iken onu harcayan ak parti değil miydi?. Deveyi hamudu ile yutma düşüncesi yok idi ise AK parti niye kendisini tasdik eden başarılı bir belediye başkanını tasfiye etti.

Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor

Yine Yalçın Demir’e ait kale dönüşüm projesini asli amacından farklı yorumlayıp Nevşehir tarihini yok eden Ak Parti değil mi?. Tahtalı kahve nerede?. Damat İbrahim paşadan kalan çeşmeler nerede?. Yamaç yerleşkesinin bütünlüğünü sağlayan taş yapıları AK parti yok etmedi mi?. Yamaç yerleşkesi ( tamamen yer altında olmayıp bir kısmı taş bir kısmı kaya olan yapıları ). Yer altı şehri diye yutturmaya kalkan AK parti değil mi?.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı "Biz hayal satmıyoruz. Biz olmayacak olanı gerçekleştirmek için başkalarının hayal bile edemediğini insanımıza sunmak için yola çıkmış bir davanın mensuplarıyız" demiş. Doğruluğunu tasdik ederim. Hayal Değil Yalan Satıyorlar. Ve olmayacak olanı gerçekleştiriyorlar. En güzel örneği eski hastanenin yerine çok katlı otopark yapacağız deyip Nissarayı kondurmalarıdır. Başka Söze Ne Hacet. Henüz belediye başkanı seçilmemişken hangi sıfatla bu sözleri alabiliyor?. Yoksa hükümetinde mi çivisi çıktı?. Şayet merkez idarenin bu yönde bir projesi var idi ise 15 yıldır aklıları nerede idi?.

Sayın Rasim Arı’nın marka şehir fikrime sahip çıkması benim için onur vericidir kendisine teşekkür ederim. TOKİ deki aidat sorunu bana arz edildiğinde ön inceleme yapmış ve TOKİ belediyeden bağımsız bir kurumdur. Bu konuda size söz veremem ama apartman yönetimi TOKİ den ayırt edilebilir ve her site kendi yönetimini oluşturursa aidatlarını 30 tl civarına düşürebileceğini öngörmüştük. Bunu yapabilecek sizsiniz biz sadece öncülük edebiliriz demiştik. Şimdi indirim vaat ediyorlar. Site yönetimleri TOKİ den ayrılmadığı müddetle yeniden bindirim yapılmayacağının garantisi nedir?. Ben son seçimde %1.4 oy almış partinin adayı iken ak parti benden niçin korkuyor?.

Üst üste 3 bakanla gövde gösterisi yapılmışken benim açıkladığım projelere kendi geçmişlerini inkar ederek sahip çıkıyor. Ve niçin 6 Nisan tarihi belirlenmiş ve basın ile duyurulmuş iken cumhurbaşkanımız 12 Mart’ta gelmeye karar veriyor. Takdir Nevşehirli hemşerilerimindir” dedi.